Het leven van een mens is wat zijn gedachten ervan maken

 

Cliënten vertellen:

Deel hier je ervaring naar aanleiding van je hypnose sessie.
Benieuwd naar de verhalen, scroll verder omlaag om alle
 ervaringen te lezen.


Commentaren: 9
 • #9

  Suzan (maandag, 21 juni 2021 09:20)

  Anita
  neemt eerst de rust en de tijd om uit te leggen wat het is en hoe ze werkt

  dan gaat ze met je aan de slag, bij mij heeft het gauw gewerkt

  erg fijn

  groet Suzan

 • #8

  Floor (woensdag, 11 november 2020 17:23)

  Dankzij de hypnose therapie van Anita begin ik weer langzaam mijzelf te worden. Al 10 jaar worstel ik met depressie en vorige maand heeft Anita met mij, na een hypnose sessie, ook de yager methode bij mij geprobeerd. Mijn gedachten zijn veel helderder en mijn dagen niet meer zo donker. Na velen therapieën te hebben geprobeerd en ondergaan, ben ik erg opgelucht met de uitkomst van de yager therapie en durf ik eindelijk weer te hopen op een zonnige toekomst. Dankje wel Anita!!!

 • #7

  Edith (donderdag, 01 oktober 2020 18:23)

  Na 30 jaar worstelen met stoppen met roken, zijn mijn man, goede vriendin en ik bij Anita onder hypnose gegaan en een maand van het roken af. Geweldig, fijne ervaring en goede nazorg. Wij zeggen chapeau Anita, dank voor jouw fantastische hulp en steun.

 • #6

  Rayan (zaterdag, 15 augustus 2020 18:59)

  Mijn naam is Rayan en ik ben 11 jaar. Ik heb angsten voor achtbanen en honden. Ik ben 1 keer bij Anita geweest en 3 weken later naar een pretpark. Ik ben overal ingeweest inclusief de achtbaan!! Ook heb ik de hond van mijn vriend brokken gegeven zonder angst! Dank Je wel Anita!

 • #5

  Joke (zondag, 12 juli 2020 15:55)

  Ik had nog veel last van de restverschijnselen van een burnout.
  Na de hypnose bij Anita ging het direct beter. Ik slaap weer beter en heb meer rust in mijn hoofd. Ik voel me meer in evenwicht.
  Ook heb ik meer energie, wat ik voorheen een stuk minder had. De emotionele problemen bij een burnout maken ook erg vermoeid.
  Gelukkig gaat het nu beter....

 • #4

  Sophie (vrijdag, 10 juli 2020 08:44)

  Vanaf mijn eerste menstruatie heb ik ontzettend veel pijn en klachten gehad. De pil geprobeerd, spiraal en meerdere malen in het ziekenhuis geweest. Functioneren was geen optie, de pijn en bloedingen weerhielden mij van mijn dagelijkse leven. Ik heb Anita om hulp gevraagd en heb nu 2x mijn menstruatie gehad. Ik had pijn om de eerste dag, maar de overige 4 dagen had ik geen idee dat ik nog ongesteld was. Ik kon gewoon naar mijn werk en ik ben zelf een paar keer wezen sporten. Voel mij vele malen beter en heb mij nog nooit zo goed gevoeld tijdens mijn menstruatie.

 • #3

  Charlotte (dinsdag, 16 juni 2020 23:02)

  Ik bijt al sinds mijn 4e nagels. Het is mij nog nooit gelukt om niet te bijten. Sinds mijn hypnose heb ik geen behoefte meer om nagels te bijten. Ze groeien nu goed ennik kijk uit naar mijn eerste nagellak �. Binnenkort ga ik weer onder hypnose wegens slapeloosheid!

 • #2

  Natasja (zondag, 14 juni 2020 18:12)

  Anita heeft mij geholpen met mijn misofonie (haat aan eetgeluiden). Ik durfde moeilijk de deur uit, uit angst voor deze geluiden. Werd er erg boos van en trok mij terug. Inmiddels zit ik weer met plezier naast mijn vriend als hij zit te eten, en kan ik ook weer makkelijker met het OV en stoor mij niet meer aan de eetgeluiden van anderen

 • #1

  Annemieke (donderdag, 11 juni 2020 13:57)

  Ik was een roker, een stevige roker.
  Ik heb zeker 45 jaar lang gerookt en heb meerdere keren geprobeerd te stoppen.
  Stoppen met roken kostte mij heel veel moeite en lukte uiteindelijk toch weer niet.
  Na de hypnosesessie bij Anita heb ik geen behoefte aan een sigaret meer gehad.
  Ja,heel bizar, ik kan het nog steeds niet geloven maar ben er inmiddels 3 1/2 maand vanaf. Ik ben er heel blij mee dat ik bevrijd ben van deze verslaving.