Het leven van een mens is wat zijn gedachten ervan maken

 

Cliënten vertellen:

Deel hier je ervaring naar aanleiding van je hypnose sessie.
Benieuwd naar de verhalen, scroll verder omlaag om alle
 ervaringen te lezen.


Commentaren: 11
 • #11

  Angelique (woensdag, 24 mei 2023 14:30)

  Voor 2 jaar terug kwam ik in een ongelooflijke dip terecht. Depressie, ongelukkig en oud zeer wat ik niet meer zelf verwerken kon namen de overhand. Toen ikmet mijn verhaal bij de huisarts kwam , was haar oplossing medicatie. Alles in mij schreeuwde nee dat wil ik niet maar hoe dan nu verder. Ik ben gaan zoeken op het ternet en zo op de pagina van Anita gekomen. Ik heb haar gemaild en gevraagd of ze iets voormij kon betekenen. Dat kon ze! Na een afspraak gemaakt te hebben kon mijn eerste sessie beginnen. Na de fijne intake besloten we om voor de yager code te gaan. Dit was heel fijn omdat ik geen oud zeer op hoefde te halen. Het leek echt te werken en al snel voelde ik me beter. De zon ging weer een beetje schijnen. Daarna heb ik nog diverse sessies gehad omdat het toch wel veel was wat ik allemaal op moest ruimen. Laatst ben iknog een keer terug geweest en ben toen onder hypnose gegaan. Anita is een fantastische lieve vrouw en ik heb me nooit ongemakkelijk gevoeld bij haar. Ze is zeer professioneel maar vooral heel lief. Als ik onverhoopt mezelf weer slechter zal voelen weet ik waar ik naar toe ga. Want uiteindelijk zit het allemaal in je eigen hoofd en door middel van de yager code of hypnose ga jemet jezelf aan de slag en gaat de zon weer schijnen.

 • #10

  Canan (donderdag, 11 mei 2023 08:01)

  Ik was zenuwachtig, maar Anita heeft mij gerust gesteld dat was zo fijn!
  Stoppen met roken dat gaat mij niet helpen onder hynose dacht ik nu 3 maanden verder nog steeds niet gerookt! voel me stuk beter en heb meer energie!

  Lieve Anita heel erg bedankt hiervoor!

 • #9

  Suzan (maandag, 21 juni 2021 09:20)

  Anita
  neemt eerst de rust en de tijd om uit te leggen wat het is en hoe ze werkt

  dan gaat ze met je aan de slag, bij mij heeft het gauw gewerkt

  erg fijn

  groet Suzan

 • #8

  Floor (woensdag, 11 november 2020 17:23)

  Dankzij de hypnose therapie van Anita begin ik weer langzaam mijzelf te worden. Al 10 jaar worstel ik met depressie en vorige maand heeft Anita met mij, na een hypnose sessie, ook de yager methode bij mij geprobeerd. Mijn gedachten zijn veel helderder en mijn dagen niet meer zo donker. Na velen therapieën te hebben geprobeerd en ondergaan, ben ik erg opgelucht met de uitkomst van de yager therapie en durf ik eindelijk weer te hopen op een zonnige toekomst. Dankje wel Anita!!!

 • #7

  Edith (donderdag, 01 oktober 2020 18:23)

  Na 30 jaar worstelen met stoppen met roken, zijn mijn man, goede vriendin en ik bij Anita onder hypnose gegaan en een maand van het roken af. Geweldig, fijne ervaring en goede nazorg. Wij zeggen chapeau Anita, dank voor jouw fantastische hulp en steun.

 • #6

  Rayan (zaterdag, 15 augustus 2020 18:59)

  Mijn naam is Rayan en ik ben 11 jaar. Ik heb angsten voor achtbanen en honden. Ik ben 1 keer bij Anita geweest en 3 weken later naar een pretpark. Ik ben overal ingeweest inclusief de achtbaan!! Ook heb ik de hond van mijn vriend brokken gegeven zonder angst! Dank Je wel Anita!

 • #5

  Joke (zondag, 12 juli 2020 15:55)

  Ik had nog veel last van de restverschijnselen van een burnout.
  Na de hypnose bij Anita ging het direct beter. Ik slaap weer beter en heb meer rust in mijn hoofd. Ik voel me meer in evenwicht.
  Ook heb ik meer energie, wat ik voorheen een stuk minder had. De emotionele problemen bij een burnout maken ook erg vermoeid.
  Gelukkig gaat het nu beter....

 • #4

  Sophie (vrijdag, 10 juli 2020 08:44)

  Vanaf mijn eerste menstruatie heb ik ontzettend veel pijn en klachten gehad. De pil geprobeerd, spiraal en meerdere malen in het ziekenhuis geweest. Functioneren was geen optie, de pijn en bloedingen weerhielden mij van mijn dagelijkse leven. Ik heb Anita om hulp gevraagd en heb nu 2x mijn menstruatie gehad. Ik had pijn om de eerste dag, maar de overige 4 dagen had ik geen idee dat ik nog ongesteld was. Ik kon gewoon naar mijn werk en ik ben zelf een paar keer wezen sporten. Voel mij vele malen beter en heb mij nog nooit zo goed gevoeld tijdens mijn menstruatie.

 • #3

  Charlotte (dinsdag, 16 juni 2020 23:02)

  Ik bijt al sinds mijn 4e nagels. Het is mij nog nooit gelukt om niet te bijten. Sinds mijn hypnose heb ik geen behoefte meer om nagels te bijten. Ze groeien nu goed ennik kijk uit naar mijn eerste nagellak �. Binnenkort ga ik weer onder hypnose wegens slapeloosheid!

 • #2

  Natasja (zondag, 14 juni 2020 18:12)

  Anita heeft mij geholpen met mijn misofonie (haat aan eetgeluiden). Ik durfde moeilijk de deur uit, uit angst voor deze geluiden. Werd er erg boos van en trok mij terug. Inmiddels zit ik weer met plezier naast mijn vriend als hij zit te eten, en kan ik ook weer makkelijker met het OV en stoor mij niet meer aan de eetgeluiden van anderen

 • #1

  Annemieke (donderdag, 11 juni 2020 13:57)

  Ik was een roker, een stevige roker.
  Ik heb zeker 45 jaar lang gerookt en heb meerdere keren geprobeerd te stoppen.
  Stoppen met roken kostte mij heel veel moeite en lukte uiteindelijk toch weer niet.
  Na de hypnosesessie bij Anita heb ik geen behoefte aan een sigaret meer gehad.
  Ja,heel bizar, ik kan het nog steeds niet geloven maar ben er inmiddels 3 1/2 maand vanaf. Ik ben er heel blij mee dat ik bevrijd ben van deze verslaving.